Underhållning

Stefan Odelberg

Stefan slog igenom i och med Semestercharmören i SVT. Han har sedan dess gjort flera stora krogshower och man har kunnat se honom med både Robert Wells och Göteborgs Symfoniker. Han har även medverkat vid fler TV-produktioner de senaste åren så som Lotta på Liseberg, Bingolotto samt Fenomen. Stefan är en stor entertainer som underhåller med en härlig blandning av magi och galna upptåg. Tillsammans med sin assistent "Håkan" får ni här en vansinnigt rolig kväll.

Vi har nära samarbete med ett flertal artister, band och andra underhållningsakter. Vi förser dem dels med teknik och tekniker men bokar dem även ofta vid olika arrangemang runt om i vårt avlånga land. De vi samarbetar med är profesionella på samtliga plan. Förutom det artistiska upplägget lägger vi även enormt stor vikt vid att samtliga våra samarbetspartners följer lagstadgade bestämmelser med gager, försäkringar redovisning m.m. Här nedan förljer ett litet utdrag från ett par av dem. Önskar ni mer text eller bilder vid en införsäljning är det bara att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Gothenburg All Star Band

Listan med artister dessa musiker samarbetat med kan göras hur lång som helst. Detta gör att ni som kund kan få dem tillsammans med en artist som ligger er varmt om hjärtat. Ni kan självklart även boka dem som traditionellt coverband tillsammans med någon av deras ordinarie sångare/sångerskor.

Exempel på artister de jobbat med är: Björn Skifs, Helene Sjöholm, Ola Salo, Sarah Dawn Finer och Miriam Bryant m.fl.

DJ

Hos oss får ni hjälp med en duktig DJ. Vi ställer mycket höga krav på dem både när det gäller bredden på musik, det tekniska kunnandet men även på det sociala planet. Hos oss hittar du en DJ som anpassar sig helt efter publiken, är lyhörd och älskar när gästerna önskar sina favoritlåtar.

 

Fröken Signe

Vill Ni ha fantastisk stämsång, ösig rockshow, finstämd bakgrundsmusik, ett förstklassigt luciatåg eller schlagerhits på löpande band? Då är Fröken Signe det ni söker. Man har kunnat se dem tillsammand med komikern Per Andersson vid flera tillfällen på bl.a. Lisebergsteatern. Tillsammans med sin gitarrist skapar de en härlig stämning under kvällens middag.

Appearance

Appearance är en av Sveriges mest anlitade och omtyckta showgrupper. Deras repertoar är gigantisk och där hittar man medley i alla olika stilar och teman. Appearance är i första hand en sing-back produktion men de samarbetar även med det fantastiska husbandet från Doobidoo i SVT. Du kan se deras artister i Lotta på Liseberg, Doobidoo, Stjärnor hos Babben m.m. Appearance älskar att underhålla och jobbar med en fantastisk kvalitet.

 

Mentometer Gameshow

Mentometer Gameshow är en härlig blandning av musiktävling och talkshow. Era gäster blir försedda med mentometerknappar vilka man skall använda sig av under kvällen. Konceptet är helt unikt och har körts under flera år. Listan på kunder är lång, men något vi är extra stolta över är jobbet på Regeringskansliet. Programledare är ingen mindre än Erik från Mix Megapol i Göteborg. Tillsammans med sin bisittare och sidekick är detta ett koncept som passar perfekt under middagen .

David Carbe

David är en fantastisk pianist och underhållare. Många jämför David med Robert Wells. De har även spelat mycket ihop. Ni kan boka David som ensam pianist eller tillsammans med sitt band. Vid fler tillfällen har David varit kapellmästare i Bingolotto där han då även haft med både sitt band och olika artister.

Cirkus Markus

Cirkus Markus är ett underbart band an kan ha med på vilken tillställning som helst. De har alltid en sådan positiv inställning och ni har möjlighet att boka dem till både mingel med tvättbräda och ståbas till full rock ´n roll,- schlager eller partyshow senare under kvällen.