Underhållning

Stefan Odelberg

Stefan slog igenom i och med Semestercharmören i SVT. Han har sedan dess gjort flera stora krogshower och man har kunnat se honom med både Robert Wells och Göteborgs Symfoniker. Han har även medverkat vid fler TV-produktioner de senaste åren så som Lotta på Liseberg, Bingolotto samt Fenomen. Stefan är en stor entertainer som underhåller med en härlig blandning av magi och galna upptåg. Tillsammans med sin assistent "Håkan" får ni här en vansinnigt rolig kväll.

Vi har nära samarbete med ett flertal artister, band och andra underhållningsakter. Vi förser dem dels med teknik och tekniker men bokar dem även ofta vid olika arrangemang runt om i vårt avlånga land. De vi samarbetar med är profesionella på samtliga plan. Förutom det artistiska upplägget lägger vi även enormt stor vikt vid att samtliga våra samarbetspartners följer lagstadgade bestämmelser med gager, försäkringar redovisning m.m. Här nedan förljer ett litet utdrag från ett par av dem. Önskar ni mer text eller bilder vid en införsäljning är det bara att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Cirkus Markus

Cirkus Markus är ett underbart band man kan ha med på vilken tillställning som helst. De har en sådan positiv inställning till musicerandet och kör allt ifrån mingelmusik med tvättbräda, ståbas och grepar till fullt ös med Rock ´n Roll och partymusik. Önskar ni dem som coctailkvartett så är detta ett vanligt inslag för dem också.

DJ

Hos oss får ni hjälp med en duktig DJ. Vi ställer mycket höga krav på dem både när det gäller bredden på musik, det tekniska kunnandet men även på det sociala planet. Hos oss hittar du en DJ som anpassar sig helt efter publiken, är lyhörd och älskar när gästerna önskar sina favoritlåtar.

 

Fröken Signe

Vill Ni ha fantastisk stämsång, ösig rockshow, finstämd bakgrundsmusik, ett förstklassigt luciatåg eller schlagerhits på löpande band? Då är Fröken Signe det ni söker. Man har kunnat se dem tillsammand med komikern Per Andersson vid flera tillfällen på bl.a. Lisebergsteatern. Tillsammans med sin gitarrist skapar de en härlig stämning under kvällens middag.

Appearance

Med sina 260 uppdrag 2015 är Appearance en av Sveriges mest anlitade och omtyckta showgrupper. Deras repertoar är gigantisk och där hittar man medley i alla olika stilar och teman. Appearance är i första hand en sing-back produktion men de samarbetar även med det fantastiska husbandet från Doobidoo i SVT. Du kan se deras artister i Lotta på Liseberg, Doobidoo, Stjärnor hos Babben m.m. Appearance älskar att underhålla och jobbar med en fantastisk kvalitet.

 

Mentometer Gameshow

Mentometer Gameshow är en härlig blandning av musiktävling och talkshow. Era gäster blir försedda med mentometerknappar vilka man skall använda sig av under kvällen. Konceptet är helt unikt och har körts under flera år. Listan på kunder är lång, men något vi är extra stolta över är jobbet på Regeringskansliet. Programledare är ingen mindre än Erik från Mix Megapol i Göteborg. Tillsammans med sin bisittare och sidekick är detta ett koncept som passar perfekt under middagen .

Göteborg Big Group

Detta är ett ungt, tajt och svängigt storband. De skapar en väldigt maffig känsla och har en härlig repertoar. Vem kan stå still till Michael Jackson i storbandstappning??

Bandet består av 17 musiker med bakgrund från både musikhögskolan, musiklinjen och andra orkestrar i Göteborgsregionen.

Bandet är flitigt anlitade och har bl.a. spelat vid Göteborgs Filmfestival och självfallet då de är Göteborgsbaserade även vid dansen på Brännö Brygga.

Feelgood Friday Experience

Rikard Hertzberg är en av Sveriges vassaste dj:s. Rikard har ett eget radioprogram på Mix Megapol (Mixmegaparty) och en meritlista som sträcker sig från början av 90-talet fram tills i dag. Han har spelat på allt från nattklubbar till TV-program. Rikard har en ytterst unik förmåga att välja rätt musik och underhålla sin publik med sin mikrofonröst. Detta är en DJ-show fylld med svängig musik och en feelgoodkänsla som ingen kan motstå.