Referenser

Vi är så stolta över alla fina kunder vi har. Att de dessutom gärna är referenser till oss vid olika tillfällen är vi så tacksamma för.

Yamaha Musik

Vi anlitar bara ADJ för våra stora mässor och kundevents. De tar sig alltid an våra projekt med ett kunnande och en professionalism som skapar trygghet och ger ett bra resultat. De bidrar också till lagandan med ett stort engagemang, flexibilitet och positiv inställning vilket medför att de är en mycket uppskattad och naturlig del av våra arbetsteam när vi gör olika aktiviteter. Eftersom vi arbetar med ljud och musikinstrument har vi höga krav på vår samarbetspartner vad gäller kunskap om ljud och professionell ljudutrustning. Även i detta sammanhang är ADJ en bra partner för oss då såväl kunskap som utrustning håller den nivå vi kräver.


Peter Melin


Försäljningschef MI Yamaha Music Europe filial Scandinavia

Stefan Odelberg

Jag och Anders Blomqvist har ett mycket nära samarbete, jag vet att det kan tolkas fel men det är rätt. ADJ är min bästa vän när det gäller teknik, alltid proffsigt, alltid bra känsla och jag har aldrig hört orden, "det går inte". Om det inte vore för att Anders har familj och ADJ är ett aktiebolag så hade jag fan gift mig med dem båda två.

                                         

Stefan Odelberg

Entertainer utan stoppknapp

Clarion Hotel Post

Vi är mycket stolta och glada över det fantastiska samarbete vi har med Anders Blomqvist och ADJ! Ett stort engagemang och kunnande, personlig och entusiasmerande service, professionalism och otrolig flexibilitet, gör att vi alltid tryggt kan lämna våra kunder i ADJ:s mycket kompetenta händer för planering av underhållning med tillhörande teknik till events på Post. Jag vill varmt rekommendera Anders och ADJ som alltid sätter kunden i fokus och värnar om ett bra samarbete!   


Christina Bromander

Director of Inhouse Sales & Meetings

Clarion Hotel  Post

NK Göteborg

Det är för oss en ära att jobba med en så fantastisk samarbetspartner som ADJ. Ett personligt företag med starkt fokus på oss som kund, otrolig flexibilitet och alltid  levererans av högsta kvalitet där inget lämnas åt slumpen. Vi rekommenderar dem starkt!


Maria Rosén

AB Nordiska Kompaniet

ICA Maxi Göteborg

Anders och ADJ levererar alltid toppkvalité och med en sådan serviceglädje oavsett om det är 4 högtalare och 1 mic till en föreläsning för 20 personer eller när vi har personalfest för 220 personer. Det finns aldrig några problem när man jobbar med ADJ - Anders löser allt! Att jag skulle anlita någon annan till ett jobb är lika liten chans som att jag börjar handla på Willys el Coop ;)

Jag rekommenderar Anders varje dag i veckan!


Jonas Handspik

Butikschef

ICA Maxi Göteborg​