Uppdrag

Här nedan kan ni se exempel ut vår vardag. Vi har varje år mellan 300-400 åtaganden. Våra uppdrag består dels av teknikleveranser men även att vid flera fall projektleda hela uppdraget.

Yamaha

I samband med att Yamaha Musik ställer ut vid olika mässor har vi den stora äran att få hjälpa dem med monterbyggnationen samt att bistå med teknik och tekniker i samband med scenframträdanden .

Pekingoperan

Under två veckor hade vi det stora nöjet att få vara med och ta hand Pekingoperan i samband med deras turné här i Sverige. Vi hämtade dem med en helt ny turistbuss på Kastrup och lämnade dem sedan på Arlanda efter turnéns slut två veckor senare. Tack vara vår breda kompetens inom företaget tillgodosåg vi dem med både teknik, tekniker, turnéledare samt busschaufför under perioden. Uppdragsgivare var Casino Cosmopol .

Morgongänget 20 år

I samband med Mix Megapols stora event Morgongänget 20 år fick vi den stora äran att vara radions teknikkoordinator. I samband med galan såg vi till att alla artister var där de skulle och att allt på scenen fungerade smärtfritt.

Detta var en fantastisk kväll.   

Mary Kay

I samband med de årliga konferensdagarna för Mary Kay i Göteborg står vi för teknik och tekniker vid ett av deras "areaevent".